HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 EKİM 2024, CUMA

Bunu Yapan Aday Çok Şey Kazanır!

01.02.2024 00:00
Bilindiği gibi, marka kişiliğini oluşturan unsurlar kişinin "özellikleri", "tutumu", "davranışları" ve "yaptıkları" iken, kişi için marka boyutları "samimiyet", "heyecan", "yeterlilik", "çok yönlülük" ve "tutarlılık" tır.
 
Kuşkusuz her bir seçim sürecinde çözüm aranan tek soru "rakiplerden farklılaşarak daha fazla itibar ve takdir görmeyi nasıl başarabilirim" sorusudur. Ancak, söz ve vaatler ile bunu sağlamaya çalışmak, en net ifadeyle en basit yoldur ve bunu her aday zaten yapacaktır. Sadece bu yöntemlerle seçimde başarıyı garanti etmek mümkün değildir.
 
Seçmenin yukarıda sıralanmış marka kişiliğini oluşturan unsurlardan birine çok daha fazla odaklandığı bilinmektedir. O ise adayın "yaptıkları" dır. Çünkü yapılanlar "güven" verir ve ayrıca diğer unsurların her birine de etki eder.
 
Netice olarak;
 
Kolayca hayata geçirilebilecek, ticaretten, eğitime ve turizme kadar çözüm bekleyen pek çok konu vardır ve şimdiden seçilmiş bir başkan gibi davranıp, seçim gününe kadar o projeler hayata geçirilebilir. Bu icraatlar kamuoyunda duyularak, adaya olan güveni arttıracak ve ona "icraat adamı" imajı katacaktır. Bunları yapacak zaman vardır. Ayrıca, şehir sınırlarını aşan ölçekteki projelerle Eskişehir'den Türkiye'ye rol model olmak dahi bu süreçte mümkündür diyor, bu heyecanlı süreçte tüm adaylara başarılar diliyorum.
 
 
Prof. Dr. Rıdvan Kozak / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--










logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.com
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr